Om Premium Gourmet

Premium Gourmet – er den første ostebutikken av sitt slag i Norge, vi selger ost og andre gourmet produkter til privat kunder og forhandlere. Foruten om ost, kjeks og marmelader har vi fokus på gourmet mat fra fjernt og nært. Du finner juice, trøfler og andre gourmetvarer i produktutvalget.

I motsetning til mange av de nye nettbutikkene i samme bransje har vi lagt litt mer vekt på matvarer som ikke er så vanlig i dagligvarebutikker.
Vi elsker små matprodusenter, enten de er fra Norge eller utlandet. Vi ønsker å bidra til et mer mangfoldig matutvalg enn det du finner i kjedebutikkene. Noe av det mest spennende med vår jobb er nettopp det å «oppdage» produsenter som ikke ser dagens lys pga markedsituasjonen i Norge.

 

Godost.no tilbyr også muligheten for deg og dine venner til å delta på smakskvelder med både ost og vin, ta en titt på disse sidene for nærmere info Kurs og Smakskveld

Premium Gourmet holder til i Oslo, men leverer til hele landet via Bring’s nettverk. Vi bruker termoemballasje og isposer for at varene skal komme frem iht Matsikkerhetsforskriftene. Er det noe du savner på sidene våre må du ikke nøle med å ta kontakt: post@premiumgourmet.no eller ringe oss på 95811110.

Vi leverer både til privat og HORECA markedet.

Om Premium Gourmet