Levering og fraktpriser

Bring posten

Fri frakt på ordre over 1500kr.

Vi tilbyr levering med Bring.no. Du mottar en epost når vi sender din ordre. Bor du i landets nordligste fylker (postnr 8000 og oppover) ber vi deg ta kontakt før du bestiller.

Ordre som inneholder ost sendes kun mandag-onsdag for kortest mulig transporttid. Oslo/Akershus kunder kan bestille hele uken.

Fraktkostnad.

Pakker mellom 0-10kg koster 140kr.

Send mail for ekspress sendinger: post@premiumgourmet.no

Effektuering av ordre.

Vi pakker som regel ordren samme dag vi mottar den, men i noen tilfeller kan pakken bli sendt opptil 4 dager senere (for eksempel bestillingsvarer). Ordrer som mottas i helgene blir sendt mandag. Pakken blir sendt i termoisolerte esker eller poser for best mulig holdbarhet under transport. De sendes som Klimanøytral servicepakke. Rundt høytider er det lurt å bestille i god tid i forveien.

Bring Servicepakke.

Pakkene leveres som regel innen 48 timer etter vi har sendt den hvis du bor i sentrale strøk. Levering skjer på lokalt postkontor, evt levering på døren, Bring tar kontakt før levering. Vi tar ikke retur (eller erstatter) på pakker som er ødelagt grunnet manglende tilstedeværelse ved leveringstidspunktet.

Post og ferskvarer som ost.

Har du tenkt å ha ost til helgen så bør du bestille senest tirsdag. Bring estimerer ca 48 timers leveringstid innenfor fastlands Norge. Kunden selv er ansvarlig for ordre som ikke blir mottatt iht avtale. Husk at mange av våre oster er kjølevare, derfor sender vi de i temperaturregulert emballasje. Noen av de mykeste ostene kan få klemskader fra transport, men vi gjør vårt ytterste for å emballere pakken godt nok.

Vi anbefaler å unngå de mykeste ostene når værmeldingen har spådd temperaturer over +18C. Bor du i et postnr som er over 8000 anbefaler vi at du tar kontakt i forkant av bestilling.

Isposene som følger med kan fint brukes om igjen. Legg de i fryseren i minimum 48 timer før bruk. De er ufarlig for miljøet.

Vi gjenbruker det meste av emballasje – det kan derfor hende at du får din ordre levert i en leverandøreske eller lignende. For å spare miljø så har vi valgt dette istedenfor å bruke nye pappesker for hver ordre. Produkter som er sensitive for forurensing blir emballert i vakuumposer.